Tréning

tréning-workshop Somhegyi Dóri

Hiszek azokban a tréningekben, amelyek nem kizárólag technikán alapszanak. A solution focus szemléletét tartom szem előtt, mely szerint a nézőpontváltás sokkal hatékonyabb és jobban beépül, mint a technika, amit sokmillió emberre találtak ki. Alapjaiban a szemléletváltás jellemzi azokat a napokat, amikor együtt dolgozom csoportokkal/csapatokkal.

Ennek a szemléletnek egy elég jó lenyomatát a Tréningmásképp-ben sikerült ötvöznünk Thury Mónival. Miben mások a tréningjeink? Egyedi, élményalapú megoldásaink vannak, ahol piszkáljuk az erőforrásokat, addig dolgozunk, amíg felismeréshez nem jutunk, szeretjük a dolgokat 180 fokban megforgatni, mindig más szemüvegen keresztül láttatni. Ez az, amiért dobban a szívünk. Szeretjük amit csinálunk, azt csináljuk, amit szeretünk.

 

TRÉNING / WORKSHOP

Hol és kikkel?

Budapesten ugyanúgy szeretünk dolgozni, mint az ország bármely pontján. Azon magánszemélyekkel, szakemberekkel, vezetőkkel, szervezetekkel (legyen az KKV vagy nagyvállalat), ahol jelen van a tisztelet és a fejlődési vágy. Ahol az együttműködés, a bizalom és a megfelelő kommunikáció alapérték.

Díjazás

A díjazással és a tematika-egyeztetéssel kapcsolatban kérlek vedd fel a kapcsolatot velem a trening@somhegyidori.hu vagy a kapcsolat@treningmaskepp.hu mail címen vagy a +36 30 274 2815-ös telefonszámon keresztül.

trening@somhegyidori.hu