Tréning

tréning-workshop Somhegyi Dóri

Hiszek azokban a tréningekben, amelyek nem kizárólag technikán alapszanak. A solution focus szemléletét tartom szem előtt, mely szerint a nézőpontváltás sokkal hatékonyabb és jobban beépül, mint a technika, amit sokmillió emberre találtak ki. Alapjaiban a szemléletváltás jellemzi azokat a napokat, amikor együtt dolgozom csoportokkal/csapatokkal.

Ennek a szemléletnek egy elég jó lenyomatát a Tréningmásképp-ben sikerült ötvöznünk Thury Mónival. Miben mások a tréningjeink? Egyedi, élményalapú megoldásaink vannak, ahol piszkáljuk az erőforrásokat, addig dolgozunk, amíg felismeréshez nem jutunk, szeretjük a dolgokat 180 fokban megforgatni, mindig más szemüvegen keresztül láttatni. Ez az, amiért dobban a szívünk. Szeretjük amit csinálunk, azt csináljuk, amit szeretünk.

 

TRÉNING / WORKSHOP

CSAPATÉPÍTÉS

Csapatépítés (a solution focus team coaching eszköztárával) – összetartó, egy irányba húzó
csapatok kovácsolására.

TRÉNING FORGATÓKÖNYV ÍRÁS

Szeretek forgatókönyvet írni, ez azt jelenti, hogy egy-egy témában, a cégeknél közreműködő HR szakemberek számára is könnyen adoptálható tréning forgatókönyvet készítek, betanítással.

WORKSHOP

Szemléletformáló szakmai műhelymunka keretén belül újrakeretezhető minden munkafolyamat, elakadás a szervezeten belül vagy csak előkészítéseként egy szervezeti változásnak is hasznos.

MINDEN IS

Minden olyan dolog ide tartozik, amit azelőtt soha nem csináltam. Ez az a terület, ami kifejezetten motivál :).  Így voltam interim HR vezető, egy vezetőfejlesztési program megálmodója vagy vezetési modell létrehozója.

Hol és kikkel?

Budapesten ugyanúgy szeretek dolgozni, mint az ország bármely pontján. Azon magánszemélyekkel, szakemberekkel, vezetőkkel, szervezetekkel (legyen az KKV vagy nagyvállalat), ahol jelen van a tisztelet és a fejlődési vágy. Ahol az együttműködés, a bizalom és a megfelelő kommunikáció alapérték.

Díjazás

A díjazással és a tematika-egyeztetéssel kapcsolatban kérlek vedd fel a kapcsolatot velem a trening@somhegyidori.hu vagy a kapcsolat@treningmaskepp.hu mail címen vagy a +36 30 274 2815-ös telefonszámon keresztül.

trening@somhegyidori.hu