Érzelem értelmező workshop

ÉRZELEM ÉRTELMEZŐ WORKSHOP

Somhegyi Dóri coaching

Csoportos, kreatív együttgondolkodás azok számára, akik szeretnék jobban megismerni önmagukat pszichológus és coach támogatásával havi 4 órában. Azokat várjuk, akik szeretnék megérteni, elfogadni, kifejezni, tudatosítani, érzéseiket, érzelmeiket, szükségleteiket, elakadásaikat illetve a hangulatváltozásaik jelentését. Tehát a workshop célja nem fejlesztés, hanem az egyének érzelmi tudatosságának támogatása. 

Csoportos, mert legalább 8, maximum 10 fő részvételével történik, ahol egymással megosztva gondolatainkat, tudásunkat, bölcsességünket, tapasztalatainkat, felismeréseinket és érzéseinket egy közös térben jobban meg tudjuk érteni saját és mások működésmódját.

Kreatív, mert ehhez segítségül hívjuk az OH pszichológiai-asszociációs kártyákat, ami egy új világot tár elénk. A kártyák használatával másként tudunk tekinteni a kommunikációnkra, a kreativitásunkra és az önérzékelésünkre. Nem csak egy egyszerű kártyáról vagy egy játékról beszélünk! Ez egy olyan rendszer, amely hihetetlenül hatásos módon segíti a használóját az elmélyülésben, önmaga megismerésében, saját tudattalan folyamatainak feltérképezésében. Az OH egy „meditáció”. Ebben a meditációban azonban nem csendben ülünk, hanem hagyjuk, hogy a képek és a szavak hatást gyakoroljanak ránk. Ezeket megfogalmazva és kimondva pontosabb képet kaphatunk saját érzéseinkről, szükségleteinkről és vágyainkról.

 

HÁZIGAZDÁK

Klinger Mária, pszichológus, család- és rendszerterapeuta, brief coach, OH kártya instruktor.

Somhegyi Dóri, tréner, brief coach, OH kártya instruktor.

MIÉRT JÓ A PSZICHOLÓGUS ÉS BRIEF COACH KOMBÓ?

Mert biztonságban és megoldásfókuszban tart. Úgy működik ez, mint a borsó meg a héja. Meg hát….. nagyon szeretünk együtt dolgozni :).

KIKNEK SZÓL A WORKSHOP?

Három alkalomra várunk olyan személyeket, akik egy kreatív, asszociációra építő 8-10 fős csoportba elköteleződve szeretnék az érzelmi tudatosságukat támogatni. Ezen felül a csoport tagjai vállalják, hogy 3 hónapon keresztül részt vesznek ezeken az alkalmakon, ezzel is építve a bizalmi szintet és csoportdinamikát.

MIRE LEHET MÉG JÓ AZ OH KÁRTYA WORKSHOP?

Aki eddig nem mert elmenni pszichológushoz vagy coach-hoz, azoknak kötetlen és jó bemelegítés lehet az útjuk támogatásában 😊.

WORKSHOP TÉMÁINK

  • érzések és érzelmek összegyűjtése
  • szükségletek megtalálása
  • érzelmek és szükségletek felismerése
  • tudatosítása, elfogadása és kifejezése
  • határaink felismerése és kifejezése
  • külső és belső akadályok felismerése
  • változás/változtatás megtalálása
  • célok és vágyak felismerése
  • célok és vágyak megvalósítása

 

HOL ÉS MIKOR?

A témához illő, inspiráló és hangulatos környezetben.

Jelentkezés:

A trening@somhegyidori.hu e-mail címen, név, elérhetőség megadásával. Persze további kérdéseket is szívesen fogadunk 😊.

Részvételi díj

Egyben fizetve, bérletes rendszerben, mely egy negyedévet jelent, azaz 3 alkalmat: 48.000 Ft (azaz alkalmanként 16.000 Ft). A részvételi díj teljesítéséhez a részletes infókat majd mailben küldjük meg.

coaching@somhegyidori.hu